Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölülerle savaşmak

Rüyada ölülerle savaşmak

Rüyada ölülerle savaşmak aralarındaki ağız tadının bozulacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, kalbini kıracağına alamet etmektedir.

Rüyada ölülerle savaşmak gördüyseniz:

  • Gerçekleri gözardı etmeyin.

Rüyada ölülerle savaşmak yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada kılıçlarla savaşmak yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, onlara sanat öğreteceğine inanılır.

Rüyada asker olarak savaşmak art niyetli kimselere rastlayacağına, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına işaret eder.

Rüyada örümcekle savaşmak hoşluk içinde olacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine işarettir.

Rüyada birileriyle savaşmak kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına alamet eder.

Rüyada asker olmak savaşmak bedeninin şifa bulacağına, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına rivayet eder.

Rüyada at üstünde savaşmak maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Rüyada çölde savaşmak kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, başarılarının sürekli olacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments