Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölülerden korkmak

Rüyada ölülerden korkmak

Rüyada ölülerden korkmak gönlünce bir hayata kavuşacağına, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, sevdiği insana kavuşacağına, üzgün ve hasta olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına tabir olunur.

Rüyada ölülerden korkmak gördüyseniz:

  • İşle ilgili girişimlerinizin olumlu geri dönüşleri kendini göstermeye başlayabilir.

Rüyada ölüden korkmak büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, parasının ve canın güvende olacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine işaret eder.

Rüyada ölülerden korkmak hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına rivayet eder.

Rüyada ölü birinden korkmak özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine yorulur.

Rüyada ölü fareden korkmak kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada asansöre binmek ve korkmak huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, düşüncelerini net olarak açamayacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına işarettir.

Rüyada asansörde korkmak tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebekten korkmak hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yükseklik korkmak kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments