Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden korkmak

Rüyada ölüden korkmak

Rüyada ölüden korkmak hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine inanılır.

Rüyada ölüden korkmak gördüyseniz:

  • İş birlikleriniz veya ortak kaynak kullanımı gerektiren işleriniz yolunda gitmeye başlayabilir.

Rüyada ölülerden korkmak işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü birinden korkmak ağzının tadının bozulacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına yorulur.

Rüyada ölü fareden korkmak makam sahibi olacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine yorulur.

Rüyada ölüden korkmak özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına işaret eder.

Rüyada büyük fareden korkmak yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, aileyle iş yapmayacağına inanılır.

Rüyada vahşi hayvandan korkmak işlerin yavaşlayacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada yılan korkmak sorunların tamamen biteceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, afiyette olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi yavrusundan korkmak yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments