Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebekten korkmak

Rüyada bebekten korkmak

Rüyada bebekten korkmak hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine işarettir.

Rüyada bebekten korkmak gördüyseniz:

  • Ailenizle yapacağınız seyahatler veya ziyaretler, edinilecek bilgiler veya yapmaktan hoşlandığınız şeyler ön planda olabilir.

Rüyada bebekten korkmak ekmeğinin çoğalacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yılan görüp korkmak bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına rivayet eder.

Rüyada arabadan korkmak kazancın katbekat artacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş babadan korkmak endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada kaçmak korkmak daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına delalettir.

Rüyada korkmak dua okumak girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada havuzdan korkmak yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada köprüden korkmak mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments