Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörde korkmak

Rüyada asansörde korkmak

Rüyada asansörde korkmak üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülü haberler alacağına inanılır.

Rüyada asansörde korkmak gördüyseniz:

  • Olaylar sizin hesapladığınız doğrultuda gelişecekler.

Rüyada asansöre binmekten korkmak maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, bol para kazanacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada asansöre binmek ve korkmak parasının üstüne para ekleyeceğine, kısmetinin hep açık olacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada asansörde korkmak buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asansörden korkmak parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine işaret eder.

Rüyada asansörde kaybolmak maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, hidayete erip huzuru bulacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle asansöre binmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada asansörde görmek büyük borçlara girmeyeceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına delalet eder.

Rüyada asansör sıkışmak neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, yeni bir işe gireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments