Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yastığa yaslanmak

Rüyada yastığa yaslanmak

Rüyada yastığa yaslanmak siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yastığa yaslanmak gördüyseniz:

  • Açık fikirli olursanız değişime uğramakta olan bir ilişkiyi, iş birliğini ya da ortaklığı aşırı tepkilerden veya aynı şiddette cevaplardan koruyabilirsiniz.

Rüyada yastığa yaslanmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine yorulur.

Rüyada yastik yapmak refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, umutlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yasin suresini dinlediğini görmek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yasinin birinci sayfasını okumak insanlarla bir araya geleceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada yasin suresini dinlemek ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına inanılır.

Rüyada evde yasin okuduğunu görmek büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine rivayet eder.

Rüyada yasini ezbere okumak kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, belalara denk gelmeyeceğine, maddi kaynakların zarar göreceğine yorulur.

Rüyada yasin kitabı hediye almak rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments