Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada halı yastık görmek

Rüyada halı yastık görmek

Rüyada halı yastık görmek arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına, hayır dualarına nail olacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada halı yastık gördüyseniz:

  • Bir taraftan uzaklaşmayı düşünürken bir taraftan da olayları nasıl tolere edebileceğinizi planlıyor olabilirsiniz.

Rüyada halı yastık görmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, kendisi paralayacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada yün yastık görmek yeni kapılar açılacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, ruhen ve bedenen iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada yastık koymak yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına yorulur.

Rüyada yastık yemek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine işarettir.

Rüyada sarı yastık görmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına rivayet eder.

Rüyada yastık verdiğini görmek aşık olacağına, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, sevdiklerinin hep yanında olacağına inanılır.

Rüyada köşeli yastık görmek kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kucağında yastık görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments