Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atla savaşmak

Rüyada atla savaşmak

Rüyada atla savaşmak sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada atla savaşmak gördüyseniz:

  • İşyerinizde güvendiğiniz bir kişi sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Rüyada atlarla savaşmak ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine yorulur.

Rüyada atla savaşmak hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada at üstünde savaşmak ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına yorulur.

Rüyada maymunlarla savaşmak bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada domuzla savaşmak işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kafirlerle savaşmak düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine alamet eder.

Rüyada müslümanlık için savaşmak ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, hayırlı kapılar açılacağına, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına alamet eder.

Rüyada askerde savaşmak zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments