Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atla uçtuğunu görmek

Rüyada atla uçtuğunu görmek

Rüyada atla uçtuğunu görmek çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, heveslerinin biteceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, genç kimselere eğitim vereceğine, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada atla uçtuğunu gördüyseniz:

  • Planlarınızı ilgilendiren konularda duygusal tartışmalara girmekten kaçınmalısınız.

Rüyada uçan at arabası görmek onu doyasıya yaşayacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçan beyaz at görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine işarettir.

Rüyada atla uçtuğunu görmek çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz uçan at görmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına delalet eder.

Rüyada uçan atlar görmek hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, yeni şeyler keşfedeceğine tabir olunur.

Rüyada uçan beyaz kanatlı at görmek işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, kişinin şifaya kavuşacağına alamet eder.

Rüyada uçan kanatlı beyaz at görmek hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, hayır getirecek bir yola girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçan siyah at görmek daha çok önemli başarılara sahip olacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments