Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nar fidanı görmek

Rüyada nar fidanı görmek

Rüyada nar fidanı görmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, kazanca kavuşacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına işaret eder.

Rüyada nar fidanı gördüyseniz:

  • Fedakarlıklarınız boşa gidebilir.

Rüyada nar fidanı görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada nar fidanı dikmek atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, çok büyük menfaatler kazanacağına alamet eder.

Rüyada dikilmiş fidan görmek ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada gül fidanı almak hayırlı ve güzel günler göreceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına yorulur.

Rüyada vişne fidanı dikmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine delalettir.

Rüyada ağaç fidan dikmek vefasızlık ve haksızlık göreceğine, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada biber fidanı görmek çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada fidan dikmek ve sulamak huzursuzlukların sona ereceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments