Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye nar vermek

Rüyada ölüye nar vermek

Rüyada ölüye nar vermek daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, aile işlerinin başına geçeceğine, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına delalet eder.

Rüyada ölüye nar vermek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi planlarınız konusunda endişelendirebilirler.

Rüyada ölü birinden nar almak kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada ölüden nar almak yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına inanılır.

Rüyada ölüye nar vermek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada olgun nar görmek kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, onlara çok bağlı olacağına rivayet eder.

Rüyada nar satın almak sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına delalet etmektedir.

Rüyada incir ve nar görmek sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına alamet eder.

Rüyada başkasının nar yediğini görmek yeniliklerin peşi sıra geleceğine, mevkilerinin yüksek olacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada nar reçeli yemek günahlara, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments