Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşure yapmak

Rüyada aşure yapmak

Rüyada aşure yapmak karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, dertlerin biteceğine, hileli durumlarla karşılaşılacağını, bolluğun ve bereketin artacağına, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına delalet etmektedir.

Rüyada aşure yapmak gördüyseniz:

  • Telefon numaralarınızı veya bilgisayar dosyalarınızı yedeklemenizde fayda vardır.

Rüyada aşure yapmak gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinden aşure almak kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine inanılır.

Rüyada aşure içmek ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, alım gücünün artmasına, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine delalettir.

Rüyada tuzlu aşure görmek hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada aşurenin taştığını görmek hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada aşure istemek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, malının da hiç olacağına alamet etmektedir.

Rüyada aşure kazanı görmek zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, yepyeni projelerle uğraşacağına rivayet eder.

Rüyada aşure çorbası görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments