Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüde altın görmek

Rüyada ölüde altın görmek

Rüyada ölüde altın görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, sorunlarını bitireceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada ölüde altın gördüyseniz:

  • Bazı durumlarda şans gerçekten yüzümüze güler.

Rüyada ölüye altın vermek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, sıkıntı çekeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün kolunda altın görmek ona kol kanat gereceğine, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada ölünün üstünde altın görmek iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün boynunda altın görmek büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, sıkıntılarını atacağına yorulur.

Rüyada ölüye altın takmak zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüden altın görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine işaret eder.

Rüyada bir ölüden altın almak ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüden altın bilezik almak ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments