Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye altın vermek

Rüyada ölüye altın vermek

Rüyada ölüye altın vermek sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, evliyseniz eşle iyi geçime, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüye altın vermek gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınıza bir araya gelebilir, programlar yapabilir veya eski tanıdıklarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ölünün altın takması görmek elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına işarettir.

Rüyada ölü birinin altını temizlemek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına delalet eder.

Rüyada ölüden altın aldığını görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada ölüye altın takmak canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün altın taktığını görmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Rüyada ölüden altın yüzük almak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüde altın görmek atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü birine altın vermek aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments