Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün üstünde altın görmek

Rüyada ölünün üstünde altın görmek

Rüyada ölünün üstünde altın görmek maddi gücünün eksileceğine, onların bir dediğini iki etmeyeceğine, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, sorunların günden güne azalacağına, yeni bir semte taşınılacağına yorulur.

Rüyada ölünün üstünde altın gördüyseniz:

  • Diğerleri tavsiyelerinizi dinlemek veya uygulamak konusunda isteksiz olabilir.

Rüyada ölünün üstünde altın görmek herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada üstünde altın görmek doğru iş ortaklığı yapacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada gelinin üstünde altın görmek çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, atılacak adımların boşa çıkacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada başkasının üstünde altın görmek rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin üstünde altın görmek işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik üstünde altın görmek anne ve babanın kalbinin kırılacağına, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüleri mezar üstünde görmek halsizleşeceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün üstünde bayrak görmek kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments