Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden altın görmek

Rüyada ölüden altın görmek

Rüyada ölüden altın görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yeterli kimse haline geleceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüden altın gördüyseniz:

  • Maddi gelirinizin üstünde bazı borçlara girmiş oabilirsiniz.

Rüyada ölüden altın küpe almak işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, özlemlerini bitireceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada ölünün kolunda altın bilezik görmek üzüntülerini bölüşeceğine, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada ölünün ayağının altını öpmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine rivayet eder.

Rüyada ölünün üzerinde altın görmek yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına alamet eder.

Rüyada ölünün altını temizlemek eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölünün boynunda altın görmek çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine delalettir.

Rüyada ölüden altın görmek konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine işaret eder.

Rüyada ölüden altın bilezik almak günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, elinin döneceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments