Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye altın takmak

Rüyada ölüye altın takmak

Rüyada ölüye altın takmak çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, hayata küseceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüye altın takmak gördüyseniz:

  • İş ortaklıklarında son derece anlayışlı olmaya gayret etmelisiniz.

Rüyada ölü birinden altın bilezik takmak verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, daima afiyette olacağına tabir olunur.

Rüyada ölüye altın takmak kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada sol parmağa altın yüzük takmak yaşadığı darlığın son bulacağına, sürekli tartışacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük altın takmak sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın yüzük bulup takmak genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, kazançlı işlere girileceğine, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz altın bilezik takmak düşmana karşı mahcup olmayacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, kötü kişilerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada koluna altın bilezik takmak sonradan da çok üzüleceğine, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, kötü günlerinin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine çeyrek altın takmak rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments