Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir ölüden altın almak

Rüyada bir ölüden altın almak

Rüyada bir ölüden altın almak istediği noktalara ulaşacağına, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, hedeflere ulaşamayacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, sayılan ve sevilen kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir ölüden altın almak gördüyseniz:

  • Sizin hareket halinde değil, durağan kalmanızı isteyen kişilere aldırmamalısınız.

Rüyada ölüden altın kolye almak iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine inanılır.

Rüyada bir ölüden altın almak sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına inanılır.

Rüyada ölüden altın yüzük almak yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, farklı iş alanlarına yöneleceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün elinde altın görmek alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, verimin her geçen gün artacağına, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün altını temizlemek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, hidayete ermeyi de başaracağına, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ölünün ayağının altını öpmek ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, eşiyle arasına nifak sokulacağına, borcunun da hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada ölüden altın görmek sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüden altın ve para almak ana baba dualarının alınacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments