Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü ziyaretine gitmek

Rüyada ölü ziyaretine gitmek

Rüyada ölü ziyaretine gitmek uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, yaptıklarıyla sorgulanacağına alamet eder.

Rüyada ölü ziyaretine gitmek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi gösterebilme şansını bulacaksınız.

Rüyada ölü ziyaretine gitmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, kendisine kızacağına yorulur.

Rüyada hapishaneye ziyarete gitmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine delalettir.

Rüyada mezarlığa ziyarete gitmek kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, bazı ortaklıklar kuracağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine inanılır.

Rüyada bayram ziyaretine gitmek girdiği her işte çok başarılı olacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada birini ziyarete gitmek ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine işarettir.

Rüyada hapishane ziyaretine gitmek maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezara ziyarete gitmek çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada hasta ziyarete gitmek hiç hesapta olmayan bir seyahate, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments