Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada musluktan yüzünü yıkamak

Rüyada musluktan yüzünü yıkamak

Rüyada musluktan yüzünü yıkamak insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada musluktan yüzünü yıkamak gördüyseniz:

  • Evinizde olumlu değişiklikler yapmalısınız.

Rüyada musluktan yüzünü yıkamak iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada muslukta elini yıkamak sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada muslukta el yıkamak çok büyük bir mutluluk duyacağına, ağlayacağına, strese gireceğine, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına işarettir.

Rüyada musluktan ellerini yıkamak Neşeli ve huzurlu bir geleceğe, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada eski musluk görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada damlayan musluk görmek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada musluktan kan aktığını görmek sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok musluk görmek düşlediği evliliğin gecikeceğine, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments