Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü yaşlı adam görmek

Rüyada ölü yaşlı adam görmek

Rüyada ölü yaşlı adam görmek bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına rivayet eder.

Rüyada ölü yaşlı adam gördüyseniz:

  • Alışılmadık kişiler veya konular ilginizi çekebilir, yaşam tarzınızı değiştirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada ölü yaşlı adam görmek dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada yaşlı adamla konuşmak böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, sıhhat kazanacağına delalettir.

Rüyada namaz kılan yaşlı adam görmek çektiği sıkıntıların daha da artacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı bir adamla evli olduğunu görmek harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, işinde zarar edeceğine, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı bir adamla öpüşmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, elinde bulunan imkânların bollaşacağına inanılır.

Rüyada yaşlı adamla beraber olmak gün sayacağına, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine alamet eder.

Rüyada yaşlı adamla kavga etmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı adama sarılmak neşesinin de yerine geleceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments