Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı adamla beraber olmak

Rüyada yaşlı adamla beraber olmak

Rüyada yaşlı adamla beraber olmak maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, aksiliklerin yaşanacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, başarılar elde edileceğine işarettir.

Rüyada yaşlı adamla beraber olmak gördüyseniz:

  • Sizi aşağı çeken, ruhen yoran veya engelleyen kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada yaşlı adamla beraber olmak attığı adımların boşa çıkacağına, uzak bir yola gidileceğine, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine işaret eder.

Rüyada yaşlı kadınla beraber olmak büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına tabir olunur.

Rüyada bir adamla beraber olmak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, kötülüklerden uzaklaşacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli bir adamla beraber olmak geçiminin rahat ve kolay olacağına, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı bir adam tarafından kaçırılmak işlerin günden güne artacağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada orta yaşlı bir adamla evlenmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı kadın ve adam görmek hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, istenen her şeye sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada sakallı yaşlı bir adam görmek ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments