Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı adamla kavga etmek

Rüyada yaşlı adamla kavga etmek

Rüyada yaşlı adamla kavga etmek bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı adamla kavga etmek gördüyseniz:

  • Yapılan hareketlere bir şekilde tepki vermeniz gerekebilir.

Rüyada yaşlı adamla kavga etmek maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine inanılır.

Rüyada yaşlı bir adamla kavga etmek yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına tabir olunur.

Rüyada yaşlı zengin adam görmek girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı bi adamla evlenmek büyük sıkıntılar yaşayacağına, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, mutluluğunu çoğaltacağına inanılır.

Rüyada iki yaşlı adam görmek hiçbir sorun yaşamayacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü yaşlı adam görmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına işarettir.

Rüyada yaşlı ve hasta adam görmek çoluk çocuğundan zarar göreceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir adamla konuşmak itibarının ve makamının artacağına, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, daha şık mekanlarda eğleneceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments