Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namaz kılan yaşlı adam görmek

Rüyada namaz kılan yaşlı adam görmek

Rüyada namaz kılan yaşlı adam görmek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, atılan adımların başarıya çıkacağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına tabir olunur.

Rüyada namaz kılan yaşlı adam gördüyseniz:

  • Pesimist olmanın veya olumsuz düşünmenin mevcut duruma hiçbir katkısı olmayacağı düşünülürse, olayların eksilerini değil, artılarını düşünmenin sizin için daha hayırlı sonuçlar doğurabileceğini görebilirsiniz.

Rüyada namaz kılan yaşlı adam görmek onunla üzülüp, ağlayacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada namaz kılan yaşlı kadın görmek sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, insan sevindireceğine, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada namaz kılan yaşlı görmek darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Rüyada namaz kılan bir adam görmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada camide namaz kılan adam görmek evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, yolculuk yaparak bir hayra ermeye delalet eder.

Rüyada namaz kılan adam görmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığı yaşlı adam görmek parlak bir kariyere sahip olunacağına, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine alamet eder.

Rüyada yaşlı adamla beraber olmak özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments