Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı bir adamla öpüşmek

Rüyada yaşlı bir adamla öpüşmek

Rüyada yaşlı bir adamla öpüşmek işlerini büyüteceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına, rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, insanların hayranlığını kazanacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada yaşlı bir adamla öpüşmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların yeniden organize edilmesi veya bazı işlerin ortaya çıkmadan önce test edilmesi çok daha etkin şekilde devreye sokulması anlamına gelebilir.

Rüyada yaşlı bir adamla evli olduğunu görmek rahat bir hayata başlayacağına, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada yabancı yaşlı adam görmek yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada tanımadığı yaşlı bir adam görmek yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, parasal sıkıntılarının sona ereceğine, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine delalettir.

Rüyada yaşlı bir adamla öpüşmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, asık yüzlerin güleceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı adama yemek vermek sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı bir adamla sevgili olmak yakın zamanda ev ya da araba alacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada orta yaşlı adam görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine delalet eder.

Rüyada yaşlı adama para vermek herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments