Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk avlamak

Rüyada tavuk avlamak

Rüyada tavuk avlamak maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada tavuk avlamak gördüyseniz:

  • Duygusal ihtiyaçlarınızı veya yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz işlerle ilgilenmeyi bir tarafa bırakmanız çok önemli fırsatları kaçırmanız anlamına geliyor.

Rüyada tavuk avlamak kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalamar avlamak aile hayatının kötüye gideceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada serçe avlamak işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada elle balık avlamak hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine delalet eder.

Rüyada dağ keçisi avlamak yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, özellikle para konusunda şansının açılacağına delalettir.

Rüyada pirana avlamak sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, onunla üzülüp, ağlayacağına tabir olunur.

Rüyada güvercin avlamak çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine rivayet eder.

Rüyada büyük balık avladığını görmek zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, çok yorulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments