Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada her tarafı yeşil görmek

Rüyada her tarafı yeşil görmek

Rüyada her tarafı yeşil görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada her tarafı yeşil gördüyseniz:

  • Aşırı harcama yapmak dürtülerinizi kontrol altında tutmalısınız.

Rüyada her tarafı yeşillik görmek büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada her tarafı yeşil görmek yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına işarettir.

Rüyada her tarafta yılan görmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada her taraf kar görmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada her tarafın su olduğunu görmek farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada her tarafı kar görmek kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada her tarafı bembeyaz görmek yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, İslami olarak günahlarının artacağına tabir olunur.

Rüyada her tarafta kar görmek hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments