Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada her tarafın yıkıldığını görmek

Rüyada her tarafın yıkıldığını görmek

Rüyada her tarafın yıkıldığını görmek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, yokluk içine düşeceğine, insanları kıracağına ve üzeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada her tarafın yıkıldığını gördüyseniz:

  • Ağır ilerleyen bir ilişkinizde sizin ya da karşı tarafın egoizmi yüzünden geçici bir dargınlık yaşanması olasıdır.

Rüyada her tarafın yıkıldığını görmek yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada her tarafın karla kapalı olduğunu görmek artık daha dikkatli davranacağına, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına inanılır.

Rüyada her tarafta yılan görmek hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada her tarafı yeşillik görmek kazanılan paranın artacağına, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına inanılır.

Rüyada her taraf kar görmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine yorulur.

Rüyada her tarafı kar görmek etrafındakiler tarafından kutlanacağına, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, mal kaybına uğrayacağına alamet eder.

Rüyada her tarafta kar görmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, kişinin geçiminin zorlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada her tarafın deniz olduğunu görmek geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments