Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü bahçeye gömmek

Rüyada ölüyü bahçeye gömmek

Rüyada ölüyü bahçeye gömmek yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü bahçeye gömmek gördüyseniz:

  • Aşırı hareketlerden, aşırı sorumluluk almaktan veya aşırı harcamalardan kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada ölüyü bahçeye gömmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine delalet eder.

Rüyada bahçeye gömmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, geri plana düşeceğine, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü suya gömmek huzur içinde yatacağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine işarettir.

Rüyada ölüyü tekrar gömmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü birini tekrar gömmek hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü gömmek hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, bankadaki hesabının büyüyeceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü yeniden gömmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, gelirinin garanti olacağına işaret eder.

Rüyada ölüyü toprağa gömmek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments