Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik giyip dolaşmak

Rüyada gelinlik giyip dolaşmak

Rüyada gelinlik giyip dolaşmak şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, sağlık sorunlarından kurtulacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, rahat bir hayat sürüleceğine, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına delalettir.

Rüyada gelinlik giyip dolaşmak gördüyseniz:

  • Belli konulardaki ilerlemeniz, çözümleriniz ya da savunmanız kuracağınız stratejiye göre değişiyor.

Rüyada gelinlikle dolaşmak kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, başarılarının sürekli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik giyip dolaşmak elinin darlığa düşeceğine, bundan hayır göreceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpekle dolaşmak çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, afiyette olacağına, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına işarettir.

Rüyada yükseklerde dolaşmak yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine işarettir.

Rüyada çarşıda dolaşmak zor bir döneme girileceğine, patlama noktasına geleceğine, saygınlığını yitireceğine tabir olunur.

Rüyada gölde kayıkla dolaşmak hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine inanılır.

Rüyada banyo havlusuyla dolaşmak tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşillikler içinde dolaşmak eline yüklü miktarda para geçeceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments