Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta dolaşmak

Rüyada karanlıkta dolaşmak

Rüyada karanlıkta dolaşmak yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlıkta dolaşmak gördüyseniz:

  • sorumluluklar üstlenmiş olabilirsiniz.

Rüyada karanlıkta dolaşmak büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gezmek dolaşmak bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada bahçede dolaşmak borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada gemiyle dolaşmak gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada mezar dolaşmak bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada iç çamaşırla dolaşmak uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada donsuz dolaşmak iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına yorulur.

Rüyada gelinlikle dolaşmak sıkılacağına ve üzüleceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments