Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla dolaşmak

Rüyada silahla dolaşmak

Rüyada silahla dolaşmak bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, iyilik ve hayır bulacağına, verilen emeklerin heba olacağına, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, yarınlarına inanacağına, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada silahla dolaşmak gördüyseniz:

  • Olayların kontrol dışına çıkmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada silahla dolaşmak yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deniz kenarında dolaşmak işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, ters giden işlerin de düzeleceğine alamet eder.

Rüyada kabede dolaşmak stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ara sokaklarda dolaşmak tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, stresin ve üzüntülerin biteceğine yorulur.

Rüyada çorapla dolaşmak sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Rüyada cami etrafında dolaşmak hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, güç ve para kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde dolaşmak yoksul için zenginliğe, elinin darlaşacağına, ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada ayakkabısız dolaşmak kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, zararların günden güne artacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments