Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü eli tutmak

Rüyada ölü eli tutmak

Rüyada ölü eli tutmak bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, yeni bir yola gireceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü eli tutmak gördüyseniz:

  • Bir takım ödünler vermeden önce onu iyi tanıyın.

Rüyada ölü kimsenin elini tutmak dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, gittiği yolda çok başarılı olacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına inanılır.

Rüyada ölünün elini tutmak hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine delalet eder.

Rüyada ölü birinin elini tutmak kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına işaret eder.

Rüyada ölü eli tutmak nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, geçiminin güçleşeceğine, işinin ehli durumuna geleceğine delalettir.

Rüyada ölünün eline tutmak kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine delalettir.

Rüyada bir ölünün elini tutmak sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü babanın elini tutmak çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birini elini tutmak karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments