Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün elini tutmak

Rüyada ölünün elini tutmak

Rüyada ölünün elini tutmak bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, düşünceli ve dalgın olacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün elini tutmak gördüyseniz:

  • Yaşanan olaylar kişisel anlamda ilerlemenizi engelleyebilir.

Rüyada ölü eli tutmak elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, lüks şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün eline tutmak rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Rüyada ölü babanın elini tutmak yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü kimsenin elini tutmak bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, amaçlarına ulaşmaya rivayet eder.

Rüyada ölü birinin elini tutmak aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, rahat bir işe girileceğine, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine tabir olunur.

Rüyada ölü birini elini tutmak rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün elini tutmak amacına ulaşacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir ölünün elini tutmak yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments