Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü gömmek

Rüyada ölüyü gömmek

Rüyada ölüyü gömmek kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine delalet eder.

Rüyada ölüyü gömmek gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda, öncelikle siz, önceliklerinizi belirlemeli, belli düzenlemeleri, anlaşmaları veya evrakları buna göre şekillendirmelisiniz.

Rüyada ölüyü suya gömmek gönül yaralarının iyileşeceği, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada kendi ölüsünü gömmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına yorulur.

Rüyada ölüyü bahçeye gömmek aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine alamet eder.

Rüyada ölü birini tekrar gömmek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine inanılır.

Rüyada ölüyü yeniden gömmek atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, insanlara iş öğreteceğine, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına yorulur.

Rüyada ölü insan gömmek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ölüyü tekrar gömmek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, rızkın kesilmeyeceğine delalettir.

Rüyada ölü bebek gömmek aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments