Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü kafa görmek

Rüyada ölü kafa görmek

Rüyada ölü kafa görmek kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ölü kafa gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya kariyerinizi ilgilendiren başlıklarda veya genel olarak maddi açıdan farklı olanaklar, destekler ya da fırsatlar yüzünü gösterebilir.

Rüyada ölü bebek kafası görmek rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü keçi kafası görmek kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine inanılır.

Rüyada ölünün kafasını görmek parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, çirkin sözler işitileceğine işaret eder.

Rüyada ölü kedi kafası görmek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına delalettir.

Rüyada ölü kafası görmek askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, kazancın az da olsa yitirileceğine, iyi geçiminin devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada ölü köpek kafası görmek hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize delalet etmektedir.

Rüyada ölü insan kafası görmek o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, stresli bir ortama gireceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına rivayet eder.

Rüyada ölü hayvan kafası görmek mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments