Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara kaplumbağası görmek

Rüyada kara kaplumbağası görmek

Rüyada kara kaplumbağası görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, çözümlere ve çarelere kavuşacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, hastaysa şifa bulacağına, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine işaret eder.

Rüyada kara kaplumbağası gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir, olumlu duyumlar alabilirsiniz.

Rüyada kara kaplumbağası görmek yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suyun içinde kaplumbağa görmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, üzüntülerin gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaplumbağa kaybetmek işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına işarettir.

Rüyada ters kaplumbağa görmek keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ters dönmüş kaplumbağa görmek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada deniz kaplumbağası yakalamak aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, zorlukların bir anda biteceğine, kazancın ikiye katlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada turuncu kaplumbağa görmek parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaplumbağaya yemek yedirmek hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments