Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile kadını yıkamak

Rüyada hamile kadını yıkamak

Rüyada hamile kadını yıkamak kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, işlerini yoluna koymayı başaracağına, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile kadını yıkamak gördüyseniz:

  • Pek yakın bir arkadaşınız olmasa da bir tanıdığınızın lüzumsuz konuşmalarla sizi meşgul etmesi olasıdır.

Rüyada hamile kadını yıkamak tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, elindeki işten büyük zararlar göreceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına yorulur.

Rüyada hamile bayan yıkamak iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına işarettir.

Rüyada kadın cenaze yıkamak yeni malların alınacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kadın yıkamak sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, modern insanlarla tanışılacağına, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın cenazesi yıkamak büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir kadını yıkamak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, hedeflerini tutturacağına işaret eder.

Rüyada bir kadını yıkamak ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, özlem gidereceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına işarettir.

Rüyada kadını yıkamak kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments