Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü iskelet görmek

Rüyada ölü iskelet görmek

Rüyada ölü iskelet görmek saygı değer bir konuma çıkacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü iskelet gördüyseniz:

  • Üzerinde durmak istediğiniz konuların altını çizmeniz veya düşüncelerinizi paylaşmanız durumunda işlerin istediğiniz gibi gideceğini göreceksiniz.

Rüyada ölü iskeleti görmek parasının ve malının eksilmeyeceğine, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü iskelet görmek tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine işarettir.

Rüyada ölünün iskeletini görmek makamını garantileyeceğine, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar ve iskelet görmek kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlık ve iskelet görmek hayırlı bir işe adım atılacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına delalettir.

Rüyada mezarda iskelet görmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, parasının her geçen gün artacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada iskeleden atlamak bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına işarettir.

Rüyada siyah iskelet görmek kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments