Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iskeleden atlamak

Rüyada iskeleden atlamak

Rüyada iskeleden atlamak küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, içine büyük bir huzurun dolacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına yorulur.

Rüyada iskeleden atlamak gördüyseniz:

  • En azından onun duygularını öğrenirsiniz.

Rüyada iskeleden denize atlamak eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iskeleden atlamak iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, yenileceğine, şifa bulacağına delalettir.

Rüyada mezarlık ve iskelet görmek girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, kazançsız işler peşinde olmaya rivayet eder.

Rüyada mezar içinde iskelet görmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarda insan iskeleti görmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, geçim derdine düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dinazor iskeleti görmek parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yanmış iskelet görmek eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada iskelet kafa görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments