Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü insanın dişlerini görmek

Rüyada ölü insanın dişlerini görmek

Rüyada ölü insanın dişlerini görmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, kötülüklerden uzak kalacağına, çok başarılı olup, kazancının artacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü insanın dişlerini gördüyseniz:

  • İlerleyen zamanda farklı bir tavır geliştirebilirsiniz.

Rüyada ölü insanın dişlerini görmek işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, yeni bir araba satın alınacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü dişsiz görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada ölünün ağzında diş görmek sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüden diş almak hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada ölünün dişlerini beyaz görmek yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada ölünün dişlerini görmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına delalettir.

Rüyada ölüde diş görmek gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, çok yüksek mevkilerde bulunacağına, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine delalet eder.

Rüyada ölü insanın etini yemek mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, kime gideceğine, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments