Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden diş almak

Rüyada ölüden diş almak

Rüyada ölüden diş almak endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, yolculuğa, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine yorulur.

Rüyada ölüden diş almak gördüyseniz:

  • Başkaları için harcama yapmanız gerekmiyor.

Rüyada ölünün dişlerini görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, hem rahat bir hayata kavuşacağına, tatsız sözlerin de unutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü insanın dişlerini görmek yaşamının tadını çıkaracağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüden diş almak karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine işarettir.

Rüyada ölünün ağzında diş görmek bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, ne yöne gideceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada ölünün dişlerini beyaz görmek hayal edilen şeylere kavuşulacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına inanılır.

Rüyada ölüde diş görmek nazara geleceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada ölüyü dişsiz görmek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına yorulur.

Rüyada azı dişleri görmek şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments