Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüde diş görmek

Rüyada ölüde diş görmek

Rüyada ölüde diş görmek kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine işarettir.

Rüyada ölüde diş gördüyseniz:

  • Elinize çok fazla bilgi geçebilir, aralarında sır olarak saklanılması gerekenler olabilir.

Rüyada ölünün dişlerini beyaz görmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, bundan güç ve cesaret alacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüde diş görmek rütbe alacağına, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün ağzında diş görmek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada ölü insanın dişlerini görmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada ölüyü dişsiz görmek alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün dişlerini görmek elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada ölüden diş almak bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, hayaline kavuşacağına, yakında işlerinin aksayacağına alamet eder.

Rüyada başkasının beyaz diş görmek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments