Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü insanın etini yemek

Rüyada ölü insanın etini yemek

Rüyada ölü insanın etini yemek rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çok büyük işler gerçekleştireceğine, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, evde dinlenmek zorunda olacağına, hedeflerine ulaşacağına, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, her isteklerinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada ölü insanın etini yemek gördüyseniz:

  • Bazı kimseler sırf size karşı olsun diye bir takım yenilikler teklif etseler bile bundan siz kazançlı çıkacaksınız.

Rüyada ölü insan eti yemek gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine yorulur.

Rüyada ölü insanın etini yemek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü insan eti görmek yeteneklerini geliştirmeye, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü insan eti yiyenleri görmek çok büyük kazançlar sağlayacağına, sözünde duracağına, hep dua edeceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ölü insan eti pişirmek yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada insan eti yemek kusmak belaya ve derde düşeceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına delalet eder.

Rüyada insanın etini yemek mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölen insanın etini yemek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments