Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü dişsiz görmek

Rüyada ölüyü dişsiz görmek

Rüyada ölüyü dişsiz görmek aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, mirasa, deyim yerindeyse elinin döneceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına inanılır.

Rüyada ölüyü dişsiz gördüyseniz:

  • İşinizi en iyi şekilde yapmalısınız.

Rüyada ölünün dişlerini beyaz görmek arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına işarettir.

Rüyada ölü insanın dişlerini görmek ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına yorulur.

Rüyada ölüde diş görmek özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine delalettir.

Rüyada ölüden diş almak geleceğinin parlak olacağına, moralinin bozulacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün ağzında diş görmek düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına işaret eder.

Rüyada ölüyü dişsiz görmek haksızlık yapmayacağına, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, şansının her zaman kendinden yana gideceğine rivayet eder.

Rüyada ölünün dişlerini görmek de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dişsiz yılan görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments