Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaç suladığını görmek

Rüyada ağaç suladığını görmek

Rüyada ağaç suladığını görmek umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, kazancın ikiye katlanacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, ölümcül hastalıklara işaret, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına işarettir.

Rüyada ağaç suladığını gördüyseniz:

  • Ufak gibi görünen rahatsız edici ayrıntıları veya detayları görmezden gelmeniz büyük sorunlara neden olabilir.

Rüyada asma ağacı sulamak yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına delalet eder.

Rüyada kurumuş ağaç sulamak sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, işlerinin kapanacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağaç suladığını görmek insanları kıracağına, üzeceğine, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada limon ağacı sulamak orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada kuru ağaç sulamak rakiplerin başarı kazanacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Rüyada gül ağacı sulamak saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada kayısı ağacı sulamak işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına işarettir.

Rüyada elma ağacı sulamak bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments