Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru ağaç sulamak

Rüyada kuru ağaç sulamak

Rüyada kuru ağaç sulamak kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına tabir olunur.

Rüyada kuru ağaç sulamak gördüyseniz:

  • Farkında olmasanız da bazı kişiler size iyilik yapmış olabilirler.

Rüyada kuru ağaç sulamak bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, çok sevileceğine, üzüleceğine, yıpranacağına işarettir.

Rüyada kuru toprak sulamak yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına delalettir.

Rüyada kuru çiçek sulamak kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, onları okula göndereceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru tarla sulamak aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada kuru toprağı sulamak sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, yüklü siparişler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağaç kökü sulamak iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına alamet eder.

Rüyada ceviz ağacı sulamak kötü duygularından arınacağına, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, kişinin şansının artacağına yorulur.

Rüyada ağaç dikmek sulamak bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments