Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asma ağacı sulamak

Rüyada asma ağacı sulamak

Rüyada asma ağacı sulamak büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, yüksek tahsil yapacağına, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada asma ağacı sulamak gördüyseniz:

  • Gelecek vaat eden teklifler alabilirsiniz.

Rüyada asma ağacı sulamak kendi işini kuracağına, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına inanılır.

Rüyada asma sulamak büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada asma ağacı budamak kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına işaret eder.

Rüyada asma ağacını görmek kendi patronu olacağına, can sıkıntısının sona ereceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine delalet eder.

Rüyada asma ağacına çıkmak sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, para kazanmasına da vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada asma ağacına tırmanmak yaşanan kötü durumların düzeleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada asma ağacı ve üzüm görmek yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, herkesin yardımına koşacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine rivayet eder.

Rüyada asma ağacı görmek büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments