Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü eşek görmek

Rüyada ölü eşek görmek

Rüyada ölü eşek görmek çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına inanılır.

Rüyada ölü eşek gördüyseniz:

  • Olayların olumlu taraflarına odaklanmalısınız.

Rüyada ölü eşek arısı görmek aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine tabir olunur.

Rüyada eşek ölüsü görmek hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü eşek görmek büyük bir tatsızlık yaşanacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada eşek kellesi yemek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşek tarafından kovalanmak çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada koşan eşek görmek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, koyu muhabbette kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada bağlı eşek görmek güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, kindar olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşeğin kaçtığını görmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, sağlık sorunlarından kurtulmaya, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments