Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşek kellesi yemek

Rüyada eşek kellesi yemek

Rüyada eşek kellesi yemek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, duygularını açığa vuracağına, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine inanılır.

Rüyada eşek kellesi yemek gördüyseniz:

  • Belli problemlerin çözülebilmesinin ilk koşulu, öncelikle problemlerin adlandırılmasıdır.

Rüyada eşek kellesi yemek hilekar ve zayıf tanıdığa, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına delalettir.

Rüyada kelle yemek ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hayvan kellesi yemek insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada koyun kellesi yemek mal edineceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuzu kellesi yemek yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, bekarlar için güzel bir evliliğe, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kelle eti yemek onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine yorulur.

Rüyada insan kellesi yemek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada kelle yemeği görmek kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, kimseye borçlanmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments